Старши треньорът на Дунав Русе Веселин Великов призна, че приема с резерви равенството 1:1 срещу Монтана в 10-ия кръг на Първа професионална лига. Наставникът на „драконите“ заяви, че не може да повярва как неговите момчета не са успели да спечелят предвид огромния брой положения, създадени през второто полувреме.

„И аз не мога да повярвам, че не победихме днес. Момчетата бяха настроени, че трябва да спечелят на всяка цена. През второто полувреме тотално надиграхме, техният вратар направи 3-4 невероятни спасявания. Ние пък създадохме невероятни положения. Има го това във футбола - невинаги по-добрият побеждава“, каза Великов пред камерата на DIEMA SPORT 2.

„Първото полувреме от играта не съм доволен, но през второто тотално ги надиграхме. Нямаше какво да губим. Хвърлихме всички сили в предни позиции. Изтървахме една дузина положения. Не успяхме да победим, съжаляваме, но срещу такива отбори трябва да печелим точки.“

„Дали съм доволен от дебюта на Аясс? Да, доволен съм, макар че това не са неговите възможности. Като цяло съм доволен от показаното.“

„За ганайския футболист... Ще го видим тази седмица и ще решим какво ще правим с него.“

„Вечното дерби? Мачът не ми хареса. Имаше много борба и твърде малко футбол.“

„Локомотив Пд е един от добрите отбори в Първа лига, дано са изморени от утрешния мач срещу Локомотив Горна Оряховица. Дано успеем да ги излъжем“, завърши Великов.