„Мач срещу Лудогорец не може да бъде обикновен. Готвим се. Ние сме максимално мотивирани да покажем какво умеем. Доколкото ни позволи противникът, разбира се“, каза старши-треньорът на Пирин Стефан Генов преди шампионатната среща срещу Лудогорец от 10-я кръг на Първа лига. „Орлетата“ посрещат разградчани в петък, 14 октомври, от 20.00 часа. Срещата ще може да следите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и в ефира на Дарик радио.

„Това е класен отбор, най-класния в нашата група. Това отбор, който ти позволява да покажеш своите качества. Надявам се и теренът да е максимално подготвен“, продължи Генов.

„При всички положения ще се отрази, че не можахме да тренираме два дни. Такива обаче бяха метеорологичните условия, че не можахме да се готвим нормално. Надявам се обаче, че по време на мача ще покажем характер“.

„Стилиян Николов не можа да се възстанови. Контузията му от мача с Локомотив Пловдив се оказа по-сериозна. Едва вчера започна да работи с топка. Надява се за мача със Славия да е на линия“, добави Генов.

„Съдията Георги Кабаков е добър. Мисля, че подходящ за мача. Надявам се, че ще се справи“.

„Вратарите ни са млади. Тепърва ще трупат опит и самочувствие“, завърши наставникът.