Контузията на Румен Сандев е единственият проблем за наставника на Пирин Благоевград Стефан Генов за мача утре вечер с Берое в Стара Загора. Бранителят е включен в групата за мача, но за него ще решава лекарския екип буквално преди мача.

Отшумяха травмите на Орлин Старокин и Венцислав Бенгюзов. Двамата са линия след като пропуснаха срещата с ЦСКА-София. Новото попълнение албанецът Ндуе Муйечи пък е без работна виза и пропуска гостуването в Стара Загора.

"Очаквам труден мач с Берое. Време е да покажем добра игра и като гост. Не мисля, че Станислав Костов трябва да се доказва на Берое. По-скоро трябва да се доказва в Пирин", сподели Генов, след което коментира казусите със Станислав Манолев и Иван Цветков.

"Разбира се, че искам Станислав Манолев да играе при нас. Това обаче ще реши той. Колкото до Иван Цветков - той и днес тренира индивидуално и се надявам да е линия след паузата в първенството", сподели още наставникът на "орлетата" на пресконференцията преди заминаването на отбора днес по обяд за Стара Загора.