Новакът в българския футболен елит Локомотив Горна Оряховица подсили с тунизийския офанзивен халф Мохамед Слим Бен Отман. 26-годишният футбоплист пристига от португалския втородивизионен Лейшоеш, за който записа 14 мача и 2 гола през пролетта на миналия сезон.

Преди това тунизиецът играе две години във френския Анже, за който има 15 мача с един гол и една асистенция в Лига 2. Контрактът му с новака в родния елит е до 30 юни 2018 г. 

От пролетта на 2012 година до лятото на 2013 година Слим защитава цветовете на украинския Металург Запорожие, но напуска след само 11 мача с два гола и една асистенция за 15 месеца в тима.

Атакуващият халф, чиято основна позиция е ляво крило, ще бъде представен официално в близките дни. Той ще бъде четвъртото чуждестранно попълнения в състава на "железничарите" след Матиа Курьор, Рахави Кифуети и Игор Джоман.

Локомотив Горна Оряховица днес играе контрола с третодивизионния Левски от град Левски. В проверката новият старши треньор Иван Колев ще даде шанс на футболисти, които по-рядко попадат в стартовия състав.