Футболистът на Славия Иван Минчев сложи началото на края за Верея в сблъсъка между двата отбора от изминалия кръг в Първа лига. И на всичкото отгоре попадението на миналия през ЦСКА-София футболист беше толкова красиво, че си спечели вота на читателите на Gong.bg, участвали в играта ни "Гол на кръга"

За него гласуваха цели 62.5% от упражнилите своя вот в анкетата ни, което го направи едноличен и безапелационен победител. Далеч назад остана най-близкият му конкурент Клаудиу Кешеру от Лудогорец, за чийто гол в мрежата на Нефтохимик гласуваха малко над една четвърт от читателите ни - 25.48%. 

Най-малък вот събра другият играч на Лудогорец, който попадна в класацията в това ѝ издание - Лукас Саша. Той също се разписа с красиво попадение в мрежата на "шейховете", но за най-красиво в кръга го определиха само 12.02% и това му отреди последното място в класирането. 

Сега идва и приятната част! Някой измежду всички гласували наши читатели ще си тръгне с награда. Името на победителя ще стане ясно съвсем скоро, а той ще бъде зарадван от екипа ни с 50 лв. за покупки от Grabo.bg

Продължавайте да участвате в игрите на Gong.bg и да печелите награди!