Лудогорец постигна втора победа срещу Берое в рамките само на три дни. Разградчани победиха с минималното 1:0 старозагорци в мача от 14-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Джонатан Кафу.

Клаудиу Кешеру се опита да затрудни Благой Макенджиев с далечен удар в 18-та минута, но топката излезе в аут.

Минута по-късно Кохей Като потърси с дълъг пас Радослав Кирилов, на когото бе маркирана спорна засада. Кирилов изскачаше сам срещу Стоянов.

Абел Анисе отправи далечен удар в 36-та минута, но топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на Благой Макенджиев. Три минути по-късно Анисе отблизо разтресе напречната греда на вратата на Макенджиев. 

Лудогорец можеше да вкара гол в края на първото полувреме, когато в 44-та минута Клаудиу Кешеру подаде към Върджил Мисиджан, който стреля, но топката срещна левия стълб на вратата на Благой Макенджиев.

Върджил Мисиджан центрира в наказателното поле на Берое в 61-та минута, след което Клаудиу Кешеру стреля с глава, но Благой Макенджиев спаси.

Единственото попадение в срещата падна в 70-та минута, когато  Марселиньо подаде към Кафу, който преодоля двама футболисти на Берое и изпрати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Макенджиев.

Берое можеше да изравни резлтата в 72-та минута, когато Атанас Зехиров отправи хубав диагонален удар, топката рикошира и премина на сантиметри встрани от десния стълб на вратата на Владислав Стоянов.

Лудогорец бе близо до това да вкара втори гол в 75-та минута, когато Марселиньо подаде към Мисиджан, който изскочи сам срещу Макенджиев, но вратарят спаси удара му.

Лудогорец организира нова добра атака в 84-та минута, когато Джоди Лукоки подаде към Марселиньо, който стреля, но неточно в аут.

Минута по-късно Върджил Мисиджан излезе на добра стрелкова позиция, но Благой Макенджиев спаси.

Лудогорец е лидер в класирането с актив от 37 точки, докато Берое е осми със 17 точки.