Новият старши треньор на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев донесе първа победа в елита на тима.

Колев се завърна в Първа лига на България, а в 10-я кръг ще заведе момчетата си за мач срещу Локо Пд.

"Нямаме още десет дни работа, трудно ми е да говоря за стила. Нека да караме крачка по крачка, да решим въпроса с оставането в групата и по-достойно представяне," коментира Колев.

"Общо взето е добро настроението, играчите тренират добре. Трябва да гледаме в една посока," допълни той.

"Има лидери в съблекалнята, но на терена не ги разбирам така нещата, всеки трябва да е лидер на позицията си," каза още Иван Колев.

"Аз съм гледал почти всички мачове, много върл почитател на телевизията съм, следя мачовете. Имаме два по-силни отбора – един изявен, и един – Левски, който върви по пътя на Лудогорец," анализира специалистът. "След тях има четири-пет отбора на добро ниво, а останалите в момента изграждат облик и стил, търсят себе си. Те могат да бъдат и добра изненада, и ние можем да бъдем от тях."

"Не съм огорчен от престоя си в Славия. Мисля, че и ръководството и феновете, и аз, бяхме доволни от работата. Може да има само малко неудовлетворение, че не успях да изпълня последната си цел - да направя отбора конкурентноспособен на най-силните в България. Имахме планове как да го направим, това бе последната ми цел," разказа Иван Колев.

"Предпочитам Локомотив Пловдив да бяха победили в последния си мач. Сега съм сигурен, че ще бъдат изключително опасен съперник," коментира той предстоящия мач.

"Където си заслужим, там ще завършим," заключи Колев.