Новият халф на Берое Кохей Като беше определен от вас, читателите на Gong.bg, за най-добър играч в мача със Славия. Въпреки че той триумфира с доста голям процент, той не смята, че се е представил перфектно, което само издава, че е перфекционист. 

"Не очаквах, че аз ще бъда отличен, защото и моите съотбоирници играха силно, но съм доволен. Това шампанско обаче е за всички, не само за мен, за себе си имам претенции към играта си. Направих голяма грешка, исках да отбележа, направих още доста пропуски, не играх перфектно. Но още свиквам", сподели Като пред DIEMA SPORT 2. 

"Ще изгледам представянето си, ще видя какво е било добре, какво - не. Ще тренирам цяла седмица и ще гледам да отстраня лошото, за да мога да се представя добре. Това е задачата ми, за да мога да играя в следващия двубой", добави още японецът. 

Впоследствие той коментира живота си в България и новия отбор и дали му харесва тук, както и на кои позиции обича да играе. 

"Определено трябва да слушаме треньора си, за да прогресираме. Харесва ми тук, харесва ми всичко - треньорът, съотборниците, градът. Не чувствам стрес, искам да играя и в следващия мач. Мога да играя на всяка позиция, без вратар. Нормално играя дефанзивен халф, но обичам да играя и напред", завърши Кохей Като.