Младият гръцки страж на Славия Антонис Стериакис направи най-доброто спасяване на 4-ия кръг на Първа лига. Поне това определи вотът на читателите на Gong.bg, които в последните дни гласуваха в нашата анкета. 

Гъркът беше последната преграда пред изстрела на нападателя на Левски Венцислав Христов, като успя да отрази удара му с крак. Тази негова изява обаче не помогна особено на тима му, който падна с 0:4 в тази битка. Но резултатът можеше да е по-тежък за "белите", ако не бяха Стериакис и преди това Георги Петков. 

За гръцкия младок гласуваха 54.03% от читателите ни и така той без конкуренция окупира първото място. За него със сигурност признанието е още по-голямо, защото изпревари ветерана и капитан на отбора си Георги Петков, който също се отличи с добро спасяване в този мач. 

За 40-годишния страж обаче гласуваха само 21.77%, което му отреди едва последната позиция в подреждането ни. Между двамата слависти се нареди вратарят на Нефтохимик Янко Георгиев със спасяването си в мача с Берое. За него вота си дадоха 24.19% от читателите ни.