Нападателят Мартин Камбуров може да се похвали с хеттрик на стадион „Георги Аспарухов“. В навечерието на двубоя Левски – Локо Пловдив, Камбуров изрази радостта си, че има подобно постижение в кариерата си. „Много е хубаво наистина, чувството е уникално. Може би това ще се случи пак след 50 години на някой евентуално. Сега и на един гол ще съм доволен, и ако успеем да победим разбира се. Най-много голове в А група имам срещу Левски. Радващо е това, защото Левски е един от двата гранда“, сподели Мартин Камбуров в интервю за предаването „Преди кръга“.

Левски посреща Локомотив Пловдив в мач от 15-я кръг на Първа лига в събота от 15 часа. Двубоя можете да следите в GONG.BG, да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

„Надявам се да продължа традицията. Просто случва се и така. Със сигурност няма да е лесно. Левски на са допуснали гол на собствен терен. Но тези мачове са най-хубави. Това са мачовете, които остават в съзнанието на всеки фен. Такива мачове само може да спечелим. Надявам се да играем добре. На Герена имам положителни емоции и се надявам да продължат“, заяви Мартин Камбуров.

„Тази седмица е хубава за нас. Приятно е, когато всички локомотивци те спират из града и те поздравяват“, каза още нападателят, който има 181 гола на сметката си в родния футболен елит и е на 4 от постижението на клубната легенда на Локомотив Христо Бонев.

„Той винаги ще остане номер 1. Аз с него не се сравнявам. В съблекалнята си пускаме музика и слушаме всички. Обичам да слушам AC/DC, на мен ми се отразява добре“, завърши Камбуров.