Старши треньорът на Черно море Георги Иванов не бе доволен от точката, която тимът му спечели при домакинството си на Славия в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Двубоят в Каварна завърши при резултат 0:0, а чистите голови положения в мача почти липсваха.

„Не ни удовлетворява това равенство. Нашата идея беше да победим. Допускахме лесно Славия да изнася топката. Имахме ситуации от центрирания, но чисто положение не успяхме да създадем. Нормално бе да има колебания в отбора след трите загуби, които допуснахме. Равенството е закономерно“, сподели Гонзо.

„В един мач всеки един отбор може да създаде положения. Славия ни изненадваше на няколко пъти на контраатака. Ако бяхме изиграли няколко ситуации по-добре, можеше да спечелим. Някои футболисти в предни позиции обаче не показаха най-доброто от себе си“, продължи той.

„Сътресения в отбора няма, но нормално е тонусът да спада. Изиграхме мачовете с ЦСКА и Лудогорец добре и не заслужавахме да загубим. Все пак първенството е маратон, а не спринт. Съажлавма, че загубихме точки от Славия защото вярвам, че сме по добрият тим от тях. Разочаровани сме, че не спечелихме, но не можем да спечелим всички мачове“, каза още Георги Иванов.