Футболистът на Верея Георги Ангелов заяви, че старозагорци изобщо не мислят за изпадане, въпреки че се намират в опасната зона на класирането в Първа професионална лига. Ангелов говори след равенството с Нефтохимик от 11-ия кръг. Той се разписа за крайното 1:1.

„Поех топката напред, нямаше противник. Стрелях, вратарят се заблуди и вкарах. Получи се нервен мач, особено в началото. Така е обаче като нямаш точки. Идва притеснение и напрежение“, започна Ангелов.

„Беше неприятно след получения гол. Хубаво е, че изравнихме. Нямахме шанс накрая, при едно положение на Педро. С всички добре се играе. Нямам предпочитание с кого да си партнирам в средата на терена. Всеки футболист се радва, когато разчитат на него. 11 започват обаче. Нямам как да се даде шанс на всички едновременно“.

„Не мислим изобщо за изпаднем. Целите са по-високи. За момента обаче сме в опасната зона. Надявам се, че ще натрупаме точки с времето и ще минем напред“.

„Всички се надяваме, че ще се получи. Затова работим. В следващия мач гостуваме на Пирин, надяваме се още там да се представим на ниво“, завърши Ангелов.