Левски ще опита да компенсира изоставането си след шампиона Лудогорец в Първа футболна лига, а целта е да бъдат зарадвани феновете на отбора, заяви старши треньорът на "сините" Елин Топузаков. Младият специалист е сигурен, че отборът е напълно готов за двубоя с лидера в класирането.

"Сега е нов сезон, футболистите са готови за мача с Лудогорец, физически и психически, въпреки разликата в точките. Ще направим така, че да зарадваме нашите привърженици. Трябва да компенсираме изоставането ни в класирането. През сезон показахме доста стабилни игри. Един мач и една загуба не трябва да ни разклащат самочувствието. Става въпрос за дерби, където резултатът може да бъде всякакъв. Ще направим всичко възможно, за да си тръгнем с положителен резултат. Готови сме чисто физически да издържим на този сгъстен цикъл през тази седмица, в която имаме три мача. Всичко необходимо от медицинска гледна точка е направено, дори от психологическа също, за да може играчите да покажат най-доброто от себе си", коментира Топузаков.

"Трябва да бъдем разумни, да играем тактически правилно, за да приличаме на отбор, който се бори за първото място. Едва ли има напрежение. Нашите играчи са пределно мотивирани. Този мач се гледа от цяла България, няма какво да се губи. Победата през август (срещу Лудогорец) може да ни даде самочувствие, но това е минало и става въпрос за друг мач. Мина много време от този двубой, но все пак е истина, че напоследък играем успешно срещу Лудогорец. Няма значение дали сме домакини, или гости", каза още Топузаков.

Левски ще бъде на лагер в Русе до срещата с Лудогорец на 30 ноември от 17.30 часа. "Зелените" водят с шест точки пред столичани на върха в класирането.

Качи видео или снимка с хаштаг #фенсектор и #fansector в някоя от социалните мрежи, а ние ще направим ще популяризираме твоите емоции. 

Просто бъди активен. Ако нещо те впечатли, заснеми го и го качи. От там насетне ние сме на ход. 

Ние искаме да видим събитието през твоите очи. Позволи ни да го направим! #фенсектор и #fansector