Двата Локомотива, които участват през този сезон в Първа лига - Локо Горна Оряховица и Локо Пловдив се срещат в последен двубой от 10-тия кръг.

Мачът е от 20 часа на стадион „Локомотив” в Пловдив. Можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, а и да го слушате по Дарик радио.

Предпоследният Локо Горна Оряховица има едва 5 точки в актива си, колкото има и последният във временното подреждане Монатана. В последния си двубой горнооряховци победиха именно Монтана.

Иван Колев пък вече дебютира успешно начело на Локо Горна Оряховица, а освен това тимът подписа с 23-годишния габонски национал Юлис Обам-Ндонг.

В Локо Пловдив картотекираха Павел Виданов, а в лагера на тима потушиха напрежението. Пловдивчани заемат деветото място във временното класиране в Първа лига с 12 точки.

„В отбора няма контузени и наказани играчи, така че сме готови за мача с Локомотив Горна Оряховица. Важното е да сме си взели поуките и да влезем в срещата с достатъчно уважение и респект към противника", коментира треньорът на Локо Пловдив Илиан Илиев.

Напомняме ви, че можете да следите и двубоя от 9-я кръг на Втора лига между Етър Велико Търново и Ботев Враца от 16 часа в Gong.bg.

Можете да гледате двубоя в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT 2.