Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев попадна на мушката на фенове на Локомотив Пловдив, които го атакуваха словесно след равенството 2:2 с пловдивчани в 5-я кръг на Първа лига.

Дерменджиев сподели, че смята двубоя за добър за неговите футболисти, които вече мислят за предстоящите мачове в груповата фаза на Шампионската лига.

„Мисля, че ги загубихме точките, макар че мачът тръгна не добре за нас. Очаквах, че ще бъде така. Емоцията беше много голяма покрай влизането в Шампионската лига. За мен футболистите изиграха един много добър мач. Това не е лакътушене. Мисля, че беше добър мачът. Контролихме играта“, заяви Георги Дерменджиев.

Попитан за играта през второто полувреме, треньорът на Лудогорец сподели „Видяхте, че отборът си има характер и не им дадохме много да играят с топката. Имахме ситуации, вкарахме голове, но във футбола е така.

Ще станем шампиони, разбирате ли. Корекциите, които се правят на полувремето дават резултат. През първото полувреме направихме някои грешки и дадохме възможност на Локомотив да играят с топката. Ние направихме един добър мач. При нас всички са титуляри, важното е в кой мач кой футболист ще трябва.“

„Ние имаме страшно много национали, така че отборът е в много добра форма и една такава пауза малко разконцентрира футболистите. Предполагам, че в най-скоро време ще бъде задоволен интересът на всички фенове, които искат да наблюдават Лудогорец“, завърши Георги Дерменджиев.