Капитанът на Лудогорец и български национал Светослав Дяков също се включи в благотворителния търг на Дарик радио, „Ники Кънчев шоу", „Дарик кафе", Спортно шоу Гонг и Gong.bg.

Дяков дари две фланелки, които са на разположение за наддаване, а събраните средствата ще подкрепят каузите на фондация "Нашите недоносени деца" и сдружение "Аутизъм днес".

„Заедно с ръководството на Лудогорец и националния отбор решихме да дарим тези две фланелки, което е най-малкото, с което можем да помогнем. Призовавам всеки, който може да отдели средства, не само за тази инициатива, а за нуждаещите се хора като цяло. Преди всичко сме хора, а след това футболисти“, сподели Дяков.

ИВЕЛИН ПОПОВ ДАРИ 5000 ЛЕВА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

„Трябва да се опитваме да помагаме. Всеки от нас е бил в тежък момент. Трябва да помагаме, дори и да не го афишираме. Малко пари от някой са много пари за друг. Не е важно дали си спортист, важно е да сме хора. Няма кой друг да ни помогне, ако не си помагаме взаимно. Винаги трябва да бъдеш благороден и да не забравяш откъде си тръгнал“, каза още капитанът на Лудогорец.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ТЪРГА ТУК