Отборът на Черно море се подготвя сериозно и с приповдигнато настроение за предстоящия мач от третия кръг на Първа лига. “Моряците” ще гостуват на Локо Горна Оряховица в неделя от 19 часа на стадиона в парк Лаута в Пловдив и ще гонят трета поредна победа от началото на първенството. След първите два кръга "зелено-белите" са едноличен лидер в класирането и единственият тим с две победи в елита. 

В групата на варненци няма контузени футболисти, като единственият играч, който ще пропусне мача с Локо ГО е Тодор Паланков. Халфът бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за един мач заради червения картон в срещата с Монтана, спечелена от варненци с 1:0.

В днешното занимание се включиха всички футболисти, а треньорът Георги Иванов и за миг не остави играчите да почиват. Специалистът, проведе интензивна тренировка, а помощниците Ивайло Петров и Емил Луканов, контролираха темпото да не пада.

Десният краен бранител Стефан Станчев тренира на пълни обороти и постепенно възвръща формата си. Благодарение на перфектно свършената работа на медицинския щаб играчът вече е готов за игра и само Георги Иванов - Гонзо ще прецени в кой момент ще разчита на него.

С треньорът Стоян Ставрев пък се подготвят четирима вратари. Освен Александър Чанович, Емил Михайлов и Иван Дюлгеров от началото на седмицата с мъжете тренира младият вратар, роден 2001 година - Иван Дичевски.

Утре сутринта "моряците" ще проведат традиционното за седмицата възстановяване, а в събота тренират в 9,30, след което обядват и потеглят за Пловдив.