Един от шефовете на Левски Иво Тонев коментира пред журналистите, че "сините" е подходят с респект и уважение към останалите клубове в А група и няма да отговарят на нападки от страна на други клубове. 

"Това, което ни се случи в мача с Литекс може да бъде тълкувано по много начини, Левски се вкарва в сценарий, които не е наш. Има Господ и той вижда всичко. Левски печели, побеждава или губи по честен начин, на терена. Не приемаме внушения и коментари от хора, които не са от клуба, няма да търпим такова нещо. Трябва да се научим, че има правила и закони и те трябва да се спазват", заяви Тонев. 

"В БФС има хора и комисии, които са в тежки зависимости с клубове, трябва да се изчисти веднъж завинаги от тези неща. Няма да отговаряме на нападки от собственици на други клубове. Ние ще подходим с уважение и респект към останалите клубове. Може да зададем въпрос защо съдия свири 4 или 5 мача на един отбор? Кой е печеливш от това, което се случи на нашия мач с Литекс? Няма да задаваме такива въпроси. От доста години и със съдействието на някои медии се създава едно напражение между феновете на Левски и ЦСКА, кой има изгода от това", коментира още шефът на Левски.