Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров се изказа изключително критично към играчите на "червените" след втората им поредна загуба тази пролет. Те преклониха глави и пред Берое, този път на техния си стадион. 

"На футболистите достатъчно сме им дали, каквото са пожелали. А те сега играят слабо. Няма как да ме удовлетворява играта, след като падаме във втори пореден мач. Да се вдигат по-скоро, защото ако се представят така доникъде няма да стигнат."

"Ние трябва да си взимаме мачовете. И това е работата на спортно-техническия щаб - да вдига играчите и да започнат да играят така, както трябва. Другите не ни интересуват, гледаме си нас, ние трябва да си печелим двубоите", сподели Тодоров. 

Преди началото на двубоя, който се игра при изключително тежки условия, той изказа категорично мнение, че мачът не трябва да се състои заради натрупалия сняг. В крайна сметка феновете почистиха терена и двубоят се състоя. 

"Не, този мач не трябваше да се играе. Ние бяхме задължени да направим всичко, да се изиграе, и както виждате, го сторихме. Но футболът е за зрителите, не за този или онзи. А за тях не беше никак комфортно на стадиона днес", добави още Тодоров.