Националният клуб на привържениците на Левски излезе с обръщение в своя сайт, което е насочено към Дисциплинарната комисия на БФС и е свързано с мача между ЦСКА и Локомотив Сф. Вчера беше рожденият ден на Хитлер, а в сектор "Г", където са ултрасите на ЦСКА, се появи свастика.

Ето обръщението:

„Не се ли отвори работа за ДК към БФС?

„Левскарите“ от комисията на „Синьото БФС“ могат да опровергаят усещането, че са слепи и глухи. Ние искаме аршинът да е равен, нищо повече.

Нека наказват справедливо. Ако трябва бъдете сурови, каквито сте винаги спрямо Левски – най-големият спонсор на Боби и хората около него.

След мача между отбора без гол от седем кръга и Локомотив София снимковите материали в сайтовете показаха знаме с пречупен кръст.

За такова провинение ние го отнасяме с близо 40 бона и 2 мача без публика. Чакаме адекватно наказание, ама сещайки се за мача между същите отбори в кв. „Надежда“, на който глухия делегат не беше чул 10 минутните маймунски звуци, то не вярваме, но...

Интересно, дали г-н Кучев и неговият екип са разбрали, че футболистът на отбора без гол през 2015 година Тони Силва беше наричан „негър“ и „маймуна“ от собствените си привърженици? Това не е ли расизъм или просто там така си приказват?

Г-н Кучев и компания, свалете си превръзките от очите, извадете тапите от ушите и накажете отбора, който не е вкарвал гол през 2015 година!

Интересно какво ли ще си помисли УЕФА за богатия снимков материал и безмълвното БФС?

Край на разговора“, пише в сайта на НКП на Левски.

В лявата част на снимката се вижда свастика

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев