Наставникът на ЦСКА Галин Иванов коментира поражението на тима от Локомотив София, темата със събличането на футболистите и мудността на играчите.

"Имаше домакински натиск, но ни липсва пласирането пред гола. Искахме да играем агресивно с двама нападатели, но не се получи. Футболистите са професионалисти, трудно за 3-4 дни промяна на схема не става. Бавно играем, ще продължавам да изповядвам, това, което виждам като футбол, дано стане в следващите мачове", заяви той.

"Няма да се предам, стига феновете и ръководството да са зад мен, ръководството засега е зад мен. Трябва да потушим напрежението, няма голяма бъркотия в клуба, футболистите трябва да добият увереност. Да не се поема отговорност, има такива моменти във футбола, доста дълго се задържа това нещо, трудно се променя стил на игра, ще продължа да искам това нещо, да играем бързо с топката, да не сме толкова статични, от физическа гледна точка футболистите могат да играят около 45 минути", продължи Иванов.

Галин Иванов отказа да коментира темата със съблечените футболисти.

"Не е приятно за футболистите, аз съм бил футболист тук 8 години, не е било така. Ако Тони Силва е показал среден пръст на феновете, не му прави чест, ако е направил така, ще бъде санкциониран. Като има неготивни резултати, ще търпи", каза Иванов.

"Не съжалявам, че съм начело на ЦСКА, това се случва веднъж, но негативните резултати продължават", допълни той.