Помощник-треньорът в ЦСКА-София Кирил Динчев, който до миналата година бе футболист в тима, спечелил Купата на България, опроверга информацията, споделена от треньора на ПФК ЦСКА Адалберт Зафиров, че няколко от момчетата на лагера в Австрия са готови да се върнат в тима, ръководен от Зафиров.

Според Динчев такова нещо няма: "На мен никой конкретно не ми се е обаждал, доколкото знам и на другите не са се обаждали. А и предполагам и да са се обаждали, никой няма да си тръгне оттук, за да отиде там."

Относно новата си роля на треньор, Динчев коментира: "На този етап работата ми се струва малко по-трудна. Водя си записки за всяко едно нешо, отделно уча анатомия, доста неща ми се насъбраха, но мисля, че с времето ще се справя."

"Целият треньорски екип, атмосферата, която създават е изключително добра за работа, след това ще спомена професионализмът, който имат. Всички върви по план."

А относно разделението сред привържениците между двете дружества с името ЦСКА, Динчев коментира: "За мен тези неща са доста странни. Преди една година, когато клубът бе изхвърлен във В група, знаете коя личност се зае да върне отбора там, където ни е мястото. Сега всички тези хора сме тук. Тези 37 хиляди на финала, всички пяха Гриша Ганчев, и сега изведнъж след 2 месеца някой да се обърне против него, не ми се вижда реално това."

Относно факта, че често се включва в благотворителни каузи, младият треньор сподели: "Това трябва да ти идва отвътре. Всеки един може да изпадне в такава ситуация, трябва да си помагаме."