Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев атакува остро организацията на днешното 137-о вечно дерби, което приключи с класически успех 3:0 за неговия тим. Според него домакините от Левски е трябвало да се погрижат по-добре за подготовката на срещата, която бе белязана от серия скандални сцени.

Първо старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов беше уцелен със снежна топка от трибуните, а в края на срещата привържениците на Левски за малко да пробият полицейския кордон и да нахлуят на терена.

"Искам да обърна внимание на организацията на днешната среща. Случи се така, че нашите момчета излязоха да загряват, а феновете на Левски бяха с лопати да разчистват снега близо до тях. Върхът на всичко беше ударът със снежна топка по Стойчо Младенов, после нахлуването... Кога ще ги накажат? Както искат да ги накажат, да ги вадят, каквото трябва да стане.... Едно мога да ви кажа, че ако в този мач ЦСКА беше домакин, щяхме да го загубим служебно", заяви Котев.

"Няколко минути преди началото на срещата нашето желание със Стойчо Младенов беше мачът да бъде отложен. Г-н Баждеков и Левски поискаха да се играе и така се взе решение мачът да се играе."

"Има си хора, които да направят това разследване. Аз няма какво да се занимавам."

"Фаворит за титлата? Много е рано да се каже такова нещо. Днес ЦСКа беше всичко – и по-хитрият, и по-добрият. При това не за първи път. Имаме мач със Славия и гледаме към него.

"Шести пореден успех е това. Доколко можем да стигнем? Колкото се може повече, да бъдем живи и здрави", завърши Котев.