От лагера на ЦСКА обявиха, че са постигнали договореност с Локомотив София за билетите за мача между двата тима от 31-я кръг на А група. Срещата е в събота от 17.30 часа и можете да я проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, по телевизия Diema Sport и по Дарик радио.

Ето и официалното съобщение на сайта на ЦСКА:

“Във връзка със създаването на организация по провеждането на предстоящия мач с Локомотив Сф и предвид предварително заявения голям интерес от страна на привържениците на ЦСКА към тази футболна среща, бихме искали да Ви информираме следното:

Футболният клуб постигна договорка с ръководството на Локомотив за отпускането на по-голям брой билети от този, който се изисква по наредба.  Съгласно нормативните документи трябваше да получим 10% от капацитета на стадиона, което прави 600 билета. Благодарение на разбирането на представителите на Локомотив  тази бройка нарастна на 2700 билета, като 2000 са за сектора за гости и 700 са за сектор „А”.

Беше постигнато съгласие за предварителна продажба на билети, което не се получи при предишното ни гостуване. Целта е да не се допусне отново грешката  около 2500 наши привърженици да се редят пред едната каса на стадион „Локомотив” и да не могат да влязат навреме на мача.

Продажбата на билети започва от днес на касите на стадион „Българска армия” и ще продължи до събота 23.05.2015г включително. За по-голямо улеснение и в услуга на зрителите, всички билети за привържениците на ЦСКА ще се продават само на едно място – ст. „Българска армия”.

Работно време:

Сряда                    – до 20.00ч.                                                                                                                   

Четвъртък  -    12.00 – 20.00ч.

Петък           -   12.00 – 20.00ч.                  

Събота        -   10.00 – 17.00ч.

Призоваваме всички желаещи да посетят футболната среща да се възползват от създадената организация и да не допускат нарушаване на обществения ред. Нека за пореден път докажем, че можем да бъдем вярна, цивилизована и обичаща клуба си публика.”