Григор Димитров и Андре Агаси отново са рамо до рамо. Двамата работят заедно, а едно от заниманията в Мелбърн преди първия за годината турнир от Големия шлем, беше заснето.

Българският тенисист имаше възможност отново да загрее за предстоящата надпревара с тренировка на емблематичния корт Род Лейвър Арина.

Освен Андре Агаси, който е последното попълнение в щаба на Григор Димитров, най-добрият ни тенисист следваше неотлъчно и препоръките на Дани Валверду.

Треньорът на Григор се възхити от условията в Мелбърн

Преди няколко дни българинът сподели пред медиите, че е изключително щастлив да има човек като Андре Агаси в своя екип: „Да имаш Андре Агаси в щаба си е безценно. Връзката ни е специална и дано нещата продължат да се развиват позитивно. С него ни свързва приятелство, братство. Помага много за работата ми на корта и предлага по-различен поглед. Двамата с Дани Валверду са страхотен тандем и трябва да съм изключително доволен, че имам двама такива специалисти в щаба си."

Изненада: Григор загрява в Мелбърн с бившата си - Серина

Гришо аут от Топ 20 за първи път от 2016 година

Григор Димитров се опитва да подобри играта си, за да запише по-успешен сезон от изминалия. В първия си турнир за годината в Бризбейн той достигна до четвъртфиналите, където отпадна от Кей Нишикори.

След това хасковлията отпътува за Мелбърн, където продължи заниманията си. В едно от тях той тренира с бившата номер 1 Серена Уилямс.

Андре Агаси има четири титли от Откритото първенство на Австралия – от 1995‎, ‎2000‎, ‎2001‎, ‎2003‎ година.

По време на заниманието Андре Агаси също хвана ракетата, за да изстреля една топка вертикално. Григор Димитров проследи с интерес обяснението на американеца.

Зашеметяващата Никол Шерцингер на церемонията Златен глобус

Гришо се надъхва за мачовете в Мелбърн