Българската звезда в тениса Григор Димитров вече е в Мелбърн, готов за първия си старт в Големия шлем за новия сезон. Организаторите на Откритото първенство на Австралия дори се похвалиха в Twitter с необичайна неделна тренировка на един от емблематичните кортове - „Род Лейвър Арина“.

Григор Димитров проведе заниманието си заедно със Серена Уилямс.

Любопитното е, че преди около 6 години двамата се срещаха, но дори и след раздялата отношенията им останаха добри. И го демонстрираха днес в Мелбърн. Българинът вече се среща със световноизевстната певица Никол Шерцингер, а американката е омъжена за милионера Алексис Оханян.

Освен че тренираха заедно, двамата обсъдиха и спортната си екипировка.

Откритото първенство на Австралия по тенис ще се проведе от 14 до 27 януари. Григор Димитров започна сезона в Бризбейн, където на четвъртфиналите отпадна от японеца Кей Нишикори.

Серина Уилямс взе участие за Хопман Къп в Пърт, Австралия, където имаше възможността да се радва на семейната подкрепа на своята дъщеричка и съпруга си.

След появата на видеото и снимките в социалните мрежи заваляха редица съобщения, припомняйки, че Григор Димитров имаше връзка и с Мария Шарапова, след като се раздели със Серина Уилямс.