Брадата на мода в А група

Новаците поритаха за 1:0

Беласица - Левски 1:7

Вихрен - Левски 0:2

Левски в Кипър

Левски - Славия 1:0

Левски - ЦСКА 1:1

Левски - Беласица 2:0

Левски - Литекс 0:1

Левски - Тампере 0:1