NBC е под обстрел от зрители, които смятат, че телевизионното интервю след финала на супергигантския слалом умишлено е целяло да предизвика сълзите на Боде Милър.

Ски легендата на САЩ не сдържа емоциите си, след като репортерката Кристин Куупър му зададе въпрос за трагично починалия му брат Чили.

Милър предизвика тази реакция, след като заяви в интервюто, че медалът в Сочи трябва да е с по-различно значение, след тежката година, която преживя Боде. Докато скиорът се опитваше да овладее чувствата и сълзите си, Куупър му зададе още два въпроса, конкретно споменавайки брат му. Тя стигна до "На старта видяхме, че гледаш към небето, и все едно говориш с някого. Какво се случи в този момент?" - и в този момент вече Милър се разплака.

Боде Милър се изяви като джентълмен, и след като цяла Америка разкритикува Кристин Куупър заради въпросите й, той написа туит в нейна подкрепа. "Оценявам, че всички ме защитиха. Моля ви, бъдете мили с Кристин Куупър, беше невероятно емоционално, и вината не е нейна."