Чаровната ни олимпийка Александра Жекова разкри какво най-много иска да й се случи в танцовото шоу на Нова Тв  Dancing Stars. Красивата ни състезателка призна само преди дни в предаването „На кафе“, че най-голямото предизвикателство за нея в този формат ще бъде танцовият стил джайв. Сред другите танци, с които Сани иска да грабне купата в шоуто, е пасо добле. Като саундтрак към изпълненията си пък би искала да чуе песен на Тина Търнър.

„Пасо добле - оле!" - с тези думи Сани ще се опита да пречупи своята срамежливост и да влезе в кожата на страстна латино танцьорка. Пасо добле е корида на дансинга - отново битка, която Сани ще трябва да води със своя партньор. За него се знае, че ще бъде ново лице сред звездния отбор на професионалните танцьори. Джайвът пък е в раздела на спорта - област, която Сани владее със сноуборда. Това е най-ритмичният, атрактивен и привличащ погледа танц.

Дали Сани ще успее да се справи с предизвикателствата в Dancing Stars и кой е нейният партньор и конкуренти в Dancing Stars, ще разберем от 11 март по Нова.