Българската звезда в сноуборда Александра Жекова ще участва в танцувалното риалити шоу Dancing Stars, което започва на 11-и март.

„Тази година в Dancing Stars ще участват изключително големи звезди, като сред тях има много добри танцьори”, разкриха в „Здравей, България” водещите на новия сезон Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.

Тренировките вече са започнали и борбата за купата ще е изключително оспорвана. „Това ще е Олимпийски сезон”, каза Алекс.

„Всички ние бяхме победителки, за да караме по това толкова трудно трасе. Справихме се чудесно”, каза за „Здравей, България” сноубордистката ни Александра Жекова. Тя допълни, че се е възстановила след травмата и вече се чувства добре.

„Опитах се да игнорирам болката. На това състезание е важно човек да има силен дух и да запази концентрацията си върху позитивните неща. Мисля, че аз успях и с помощта на много хора и на прекрасната подкрепа на семейството ми, приятелите и цяла България, успях да направя хубаво състезание”, допълни Сани.

Във връзка с това, че италианката е блъсна и по този начин й отне възможността за медал, Жекова каза: „Това е спорт, случват се такива инциденти. Нямам право да виня моите конкурентки за тяхното желание да победят”.

За предстоящата танцова олимпиада в Dancing Stars спортистката сподели, че това ще е много сериозно предизвикателство за нея. „Участието ми в това шоу ще бъде много голяма емоция, провокация, трябва да покажа артистичната страна от мен, която досега не съм отключвала”, завърши Сани.