Националният отбор на България по художествена гимнастика пристигна в Париж, където под гостоприемството на местния клуб "Антони" ще проведе лагер до неделя. След това тимът ни ще се настани в олимпийското село.

Грациите на България бяха посрещнати изключително гостоприемно в залата, в която ще се проведе лагерът.

В присъствието на кмета на предградие "Антони" - Жан Ив Сенант, Пиер Франсоа Кинг - ръководител на комплекс "La Fontaine", Патрик Рейние - асистент на спорта, Валерия Ханина - старши треньор в клуба по художествена гимнастика "Антони", Бренда Нитчуа - мениджър в "Антони", Каролин Рудие - президент на клуба "Антони" и Елза Борисова съдия в клуба, посрещнаха с "Добре дошли" българките.

"Надяваме се, че успяхме да създадем едни добри условия и една приятна обстановка преди Олимпийските игри. Желаем ви успех и вярваме, че постигнате големия си успех", заяви кметът на Антони - Жан Ив Сенант.

Генералният секретар на федерацията, Росина Атанасова, изказа своите благодарности за изключителните условия и комфорт, които са се погрижили да не липсват на българския отбор. От името на БФХГ, Атанасова му връчи почетен плакет.

От утре стартира лагерът на грациите, които ще продължи до неделя.