Французите се подготвят за Олимпиадата, като изпращат 300 000 презерватива на града домакин. Това лято спортисти от цял свят ще се спуснат в олимпийското село за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Лоран Мишо, който отговаря за Олимпийските и Параолимпийските игри, каза, че ще има 300 000 презерватива за спортисти, живеещи в селото - това е достатъчно, за да може всеки спортист да прави секс 21 пъти.

В разговор със Sky News той каза: „Това е количество, което гарантира, че всеки ще има това, което очаква и от което се нуждае. Тук ще имаме 14 250 жители, спортисти и представители на медиите, които идват за това страхотно събитие и да изживеем едно необикновено изживяване тук."

„Искахме да създадем места, където спортистите ще се чувстват много ентусиазирани и комфортно, за да могат да водят разговори, дискусии и да споделят своите основни ценности за спорта.“

„И така, ние направихме селски клуб със салон, със спортен бар с Кока-Кола и без алкохол, разбира се, но това ще бъде страхотно място, за да могат да споделят своя момент и среда тук“, съобщава Express.

Лоран Мишо заяви, че "няма да има шампанско в селото", но те могат да имат "всичкото шампанско, което искат в Париж".

Фестивалът на спорта се оказа популярен сред британците, които купуват повече билети от всяка друга страна извън Франция.