Легендата на българската спортна гимнастика Красимир Дунев разкри пред Gong.bg, че е заспивал върху чинията от умора по време на вечеря заради изтощителните тренировки. Дунев пожела успех на всички български спортисти по време на Олимпиадата в Париж. 

"Бях добро и сериозно дете. По цял ден бях на тренировка от сутрин до вечер. Заспивах на чинията от умора по време на вечеря. Пишех домашни до 12 часа през нощта и баща ме питаше дали гимнастик ще ставам, или професор. Плашеха ме, че ще ме спрат от тренировки. Треньорът ми по спортна гимнастика ни учеше и на други видове спорт – плуване, тенис на корт, баскетбол и футбол. Това е много хубаво, защото се учиш и на друго. Няма как да забравя дебюта си на Олимпийските игри. Винаги съм казвал, че не чувах нищо и не виждах нищо. Само висилката бе пред мен и е много интересно как човек може да се концентрира максимално", заяви Дунев.

"Пожелавам успех на всички български спортисти по време на Олимпиадата в Париж. Дано да имат късмет, да са здрави и да спечелят медали. Миналата Олимпиада взехме медали, но те бяха завоювани само от жените. Сега трябва и мъжете да вземат", добави Дунев.