Суперзвездата на отбора на САЩ по спортна гимнастика Симон Байлс помоли репортерите да спрат да ѝ задават един конкретен въпрос. Става дума за „дежурното“ питане, какво следва след поредния успех.

В навечерието на Олимпийските игри в Париж една от основните теми на разговор беше завръщането ѝ в спорта. Сега, обаче, с усмивка гимнастичката помоли да я оставят да се наслаждава на момента.

27-годишната Симон Байлс вече спечели три златни медала във френската столица – отборно, индивидуален многобой и прескок.

„Нека се насладим на момента, за който сме работили през целия си живот“, написа Байлс и в социалните мрежи.

Голямата подкрепа на Симон Байлс в Париж

„Негативните коментари са болезнени до определен момент. Те болят, но все още провеждам терапия и работя върху всичко това, за да се уверя, че психичното ми здраве е добре. Но те (критиците) са наистина тихи сега, така че това е странно“, сподели със самочувствие Симон Байлс пред репортерите след поредното си отличие.

„Много съм развълнувана да бъда отново на тази сцена“, каза с усмивка гимнастичката.

Симон Байлс има шанса да спечели още два златни олимпийски медала към своята богата колекция. Тя ще участва във финалите на греда и земя в понеделник, 5 август.

Тя дори остави вратата отворена за потенциално участие на следващите Олимпийски игри в Лос Анджелис през 2028 година.

"Никога не казвай никога. Следващите Игри са на родна земя, така че човек никога не знае. Но остарявам", заяви Симон Байлс.