Наричана „свръхчовек“ Симон Байлс продължава да изумява света, най-вече феновете, които следят изявите ѝ в спортната гимнастика. Американската състезателка сподели, че има още какво да покаже в Париж. Тя вече спечели златото в отборната надпревара, показвайки, че е най-добрата в този спорт и демонстрирайки упражнения, които са непосилни и за повечето мъже в този спорт.

„Беше невероятно изживяване, да съм тук - с тези момичета“, каза Байлс след успеха във вторник вечерта.

„Това е "изкупително" състезание, всички ние имаме какво да докажем след Токио, затова искаме да покажем на хората на какво сме способни. Целта ни беше златото в отборното, затова е невероятно“, каза Симон Байлс.

Истински величия гледаха на живо Симон Байлс и САЩ в Париж

Байлс сподели още, че двугодишната ѝ почивка след Игрите през 2021 г. е била от полза и сега тя е още по-устремена към успеха.

„Психическото обучение се отплаща, както и посещаването на терапевтични сесии, независимо че сме физически здрави, трябва да се посещават“, не скри Симон Байлс, която разкри за проблеми с психичното си здраве точно по време на състезанието в Токио.

Симон Байлс спечели пето олимпийско злато в своята блестяща кариера.

Заедно със съотборничките си Джордан Чайлс, Джейд Кери, Хезли Ривера, и шампионката в многобоя от Токио 2020 Суниса Лий, доминираха изцяло в отборната надпревара и събраха 171.296 точки.