Една от състезателките в ансамбъла по художествена гимнастика Елена Тодорова разкри, че засега отборът остава в същия състав и ще продължи да се бори за следващи отличия. Младата грация има амбициите да участва на Олимпиадата след четири години в Рио де Жанейро.

“Прибирам се тъжна, но с нови сили занапред. Да, разбира се, всички гледаме към Рио де Жанейро. Съжаляваме за това, което направихме, напрежението ни дойде малко в повече. Случва се, на всеки спортист се случва да направи грешка”, сподели Хубавата Елена, развълнувана от емоционалното посрещане на Летище София.

“Съжаляваме, че не успяхме да зарадваме цяла България. Сега затова ще работим и в Рио ще ви зарадваме със сигурност. Не, не съжалявам за нищо през изминалите месеци и години, защото ние постигнахме адски много през тези години. Всъщност почти всичко – медали от Световното първенство, Световни купи, Европейски шампионати.”

На въпрос, дали ансамбълът ще се запази в този състав, в който е в момента, Елена отговори: “Да, целият състав засега оставаме. Мисля, че няма да има нови момичета в отбора. Събираме се отново на 1 септември, а до тогава – почивка, релакс.”

Хубавата Елена: Да, засега оставаме, ще ви зарадваме в Рио

източник: Gong.bg

Reuters