Капитанът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска обмисля варианта да остане в тима и да не се отказва, както бе запланувала по-рано. Грацията ни сподели след завръщането си от Лондон, че грешката, допусната от нея в съчетанието с ленти и обръчи, само може да я стимулира, за да я поправи.

“Напрежението беше голямо, просто не успяхме да се подготвим. Много съжалявам за грешката, защото онази грешка беше моя”, сподели Михаела Маевска.

“Това, че съм направила грешка ме стимулира и искам да я поправя. След Олимпиадата дойде голямото желание да продължим напред. Още малко ми остава съвсем категорично да реша дали да остана. Бяхме много подготвени и вярвахме, че ще успеем. Досега всеки път сме успявали да си изиграем съчетанията, но просто сега не ни достигна концентрация, на най-важното състезание”, сподели гимнастичката, едва сдържайки сълзите си при спомена за неприятния момент.

“В първия ден съдиите почнаха малко по-неуверено да ни съдийстват, но на втория ден бяха готови да ни вдигнат оценка, просто ние си изпуснахме медала”, добави Михаела Маевска.

В същото време половинката на гимнастичката - Борис Величков, който също е спортист, подкрепи своята приятелка пред Гонг. Самбистът заяви категорично, че ще подкрепи Михаела, каквото и решение да вземе за бъдещето си. Двамата плануват да минат под венчилото съвсем скоро.

Капитанът на ансамбъла обмисля да остане, иска да поправи грешката си

източник: Gong.bg

Reuters