Кубрат Пулев пристигна с леко закъснение в София по обяд от Берлин. Той се спря пред чакащите го на летището репортери, за да сподели очакванията си за мача с Кевин Джонсън в петък в „Арена Армеец“.

„В добро настроение съм. Крайната цел е най-важната - да победим. И за световната титла нямаше вълнение при мен. Аз съм си такъв. Кой е по-добър боксьор от Джонсън и Питър не знам, но Кевин Джонсън е по-добре подготвен. Почти няма напрежение при мен. Не ми влияе, че ме фаворизират. Бокс е, може да ме изненада. Както треньорът каза – в първите рундове - малко по-предпазливо. Смятам, че съм добре подготвен. Необходимото, каквото трябва го направихме.“

„Кисело мляко - Бог дал, може и с камион да му дадем. Надявам се да не е последният ми мач в София. Това е най-голямото. Публиката е уникална, залата е пълна. Концентрирал съм се върху противника това е много важно, нека мине мачът“, заяви Кобрата.

Пресконференцията на българската боксова звезда и американския му съперник ще се излъчва директно днес от 15.30 ч. в ефира на DIEMA SPORT.

Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!