Златното момиче Магдалина Миневска беше една от първите, които посрещнаха олимпийския шампион Карлос Насар на Летище София при завръщането му в България. Двамата представяха страната ни на Игрите в Париж, но грацията ни се прибра няколко часа по-рано у дома.

Маги изчакваше заедно със семейството на Карлос Насар преди той да излезе в залата за посрещачи. Майка му, по стара българска традиция, го захрани с хляб, а Маги подаде мед и сол на своя любим. 

източник: LAP.bg

Според информациите Карлос и Маги са заедно от около година и половина. Двамата се запознават по време на лагер на вископланинската база в Белмекен.

Магдалина Миневска поздрави щангиста за триумфа още в Париж, като дори публикува мило съобщение в социалните мрежи. Двамата прекараха и малко време заедно в града на любовта. Олимпийският шампион е роден именно там.

Родният тежкоатлет спечели титлата в Париж в категория до 89 килограма на турнира по вдигане на тежести във френската столица, като едновременно с това постави и два световни рекорда. Карлос Насар постигна световен рекорд в двубоя от 404 килограма, след като изхвърли 180 килограма, с което изравни олимпийския стандарт на Международната федерация, а след това изтласка 224 килограма, с килограм над собствения си световен рекорд във второто движение

Два дни по-късно ансамбълът на България по художествена гимнастика, в чийто състав е Магдалина Миневска, завърши на четвърто място в многобоя.