Българската гимнастичка Стилияна Николова разкри, че ѝ предстои кратка почивка, а след това подготовка за Олимпийските игри в Париж. Това сподели грацията след края на Европейското първенство в Будапеща, Унгария.

Стилияна Николова взе сребърното отличие на обръч във финалите. Вчера тя спечели абсолютната европейска титла в многобоя след отлично представяне.

Очаква се именно тя да е една от двете ни грации, които ще ни представят в индивидуалното в Париж.

„Да, доволна съм от днешното си представяне. Малко бях по-предпазлива на обръч, не успях да изпълня всичко, на топка имах лека неточност, а на лента много се изкефих на съчетанието. Бях си поставила да цел да изиграя всички съчетания както трябва. Най-доволна съм от лентата днес. Много съм щастлива от това състезание, определено ще остане в сърцето ми завинаги“, сподели Стилияна Николова пред БНТ.

Блестящата Стилияна Николова с евротитла в многобоя

„Ще имам много кратка почивка, след която започваме подготовка за Олимпийските игри в Париж. Може да очаквате нещо ново и за Олимпиадата относно триката ми“, каза още Стилияна.

Другата ни представителка Елвира Краснобаева спечели бронз във финала на лента.

„Доволна съм от изиграването си на лента. Бях на много малко от златния медал, но ми трябва още работа и още опит. Това беше първо такова голямо състезание за мен при жените“, каза Елвира Краснобаева.