Ландо Норис е решен да се бори до последно за световната титла при пилотите срещу Макс Верстапен. Това стана ясно от коментарите на тим шефа на Макларън, Андреа Стела, след впечатляващото състезание в Сингапур.

„Надявам се, че ще имаме още няколко подобни състезания в оставащите шест уикенда“, заяви Стела. „Напълно заслужена победа за Ландо, който показа невероятна скорост през целия уикенд. Всичко се получи така, както трябваше, и въпреки че следващите състезания няма да са лесни, ситуацията за нас изглежда обещаваща.“

Норис завърши със силно представяне в Сингапур, записвайки третата си победа във Формула 1, демонстрирайки тотална доминация по време на състезанието. Стела не пропусна да похвали и Оскар Пиастри, който, стартирайки от пета позиция, успя да се класира на подиума, изпреварвайки двамата пилоти на Мерцедес.

„Оскар показа обещаващо представяне, намери начин да се справи с конкуренцията и да се качи на подиума“, допълни италианецът. „Мисията ни остава непроменена – битката за титлата при пилотите продължава.“

С такова самочувствие и увереност, Макларън изглежда готов да се бори за върха в последните етапи от сезона, а Норис и Пиастри ще се опитат да направят всичко възможно, за да зарадват феновете си.