Къде е Ред Бул след първите два старта в календара на Формула 1 в Австралия и Бахрейн?

"Силно за Хонда, предстоящо силно и за Ред Бул. Пилотите усещат колата като доста нервна и трудна за контролиране, Ферстапен е пилот, който по-добре се справя с трудни машини, шасито е доста чувствително към дребни промени в температурата. В Ред Бул ще видим бърз прогрес на Нюи в хода на сезона", коментира Момчил Манчев в студиото на "Формула 1 Токшоу" в ефира на DIEMA SPORT 2.

"Хондата звучи по-различен начин, те вече са на нужното ниво. Трудностите с първата версия на колата ще бъдат оправени до Барселона, ще притесняват активно и Мерцедес, и Ферари", добави той.

"Ред Бул не достигат очакванията ми, които имах. Ред Бул има потенциал, който не може още да използва, автомобилът не е в оптималната кондиция. Важен е тестът, който направиха отборите след Гран При на Бахрейн. В Китай при точни настройки ще бъдат по-добри от Бахрейн, в Австралия колата се получи", добави инж. Тенчев.

"Търсенията са многостранни, в много посоки. С един по-добър начин на работа с гумите. Потенциалът е налице, скоростта е доста близо и до тази на Мерцедес", каза още той.