Какво очакват от Ферари и Мерцедес по време на Гран При на Китай, 3-ти кръг от календара на световния шампионат във Формула 1. Ето мнението на Себастиан Фетел:

"По отношение на представянето се представихме по-добре в Бахрейн спрямо Австралия, но пък там имахме проблем с надеждността, надявам се да изчистим проблемите и запазим силните си качества, ще е добре. Това е целта ни, това е третото състезание, на различна писта, при различни условия, научихме урока си от Австралия, надявам се на добър уикенд".

"За мен нещата още не са идеални, тестовете бяхо добри, вярвам, че ще имам по-добро усещане за колата сега", добави той.

"Не съм изненадан, че успях да го изпреваря в Бахрейн, когато получих възможността я използвах. Нямам очаквания за Китай, ще видим къде ще бъдем в свободните тренировки, и тогава ще имам някаква представа", добави Льоклер.

"Не очаквам големи разлики от предишното състезание. Сега условията тук са други, температурите са други, надявам се, че ще сме по-близо до Ферари", коментира пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън.

"Опитвам се всеки уикенд да подходя с правилната настройка и да се опитам да спечеля, но това невинаги е възможно. Миналата година се справихме добре тук, но с колата за сигурност се случиха интересни неща и загубихме, но сега е нов сезон и нещата са различни, бяхме силни в Австралия, Ферари в Бахрейн, очаквам с оптимизъм уикенда и съм сигурен, че всичко е възможно", добави Валтери Ботас.