Чарът на Формула 1 поизчезна, с какво ще бъде заменен?

Краят на ерата с момичетата, които бяха с табелки до пилотите на стартовата решетка по време на старт във Формула 1, свърши.

Неприятно за мнозина, със сигурност за мъжката част от феновете, това със сигурност ще повлияе на част от гледащите една от най-интересните моторни надпревари в света.

Причината, която оповестиха организаторите за това решение е, че момичетата вече не са "приемливи" или "свързани с Формула 1 и нейните фенове". Решението във Формула 1 дойде седмица, след  като от Професионалната дартс корпорация забраниха използването на момичета, извеждащи състезателите. От женски организации призоваха използването на красиви жени за промоция да бъде прекратени и в бокса, UFC и колоезденето.

Част от пилотите във Формула 1 се обявиха против това решение, а със сигурност с това решение се отнема от чара на надпреварата.

Също така част от най-големите имена сред журналистите веднага се заиграха иронично с това решение и предложиха момичетата да бъдат заменени с роботи, дори с R2D2.

Със сигурност решението е разочароващо, но ще очакваме с интерес организаторите на надпреварата с какво ще заменят тази традиция.

Свързани материали

  • Краят на една ера - Формула 1 се отказва от сексапилните момичета преди старт Краят на една ера - Формула 1 се отказва от сексапилните момичета преди старт
  • Дартс хубавици предизвикаха скандал в Англия Дартс хубавици предизвикаха скандал в Англия
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Формула 1

Формула 1

SAS banner