Бившият бос на Ферари Стефано Доменикали разкри, че се е сбогувал лично с трима пилоти, след като стана ясно, че напуска поста си. Според думите на Доменикали това са Фернандо Алонсо, Кими Райконен и Себастиан Фетел. Бившият ръководител на Ферари също добави, че наследилият го Марко Матиачи не се е допитал до него, заемайки поста му.

„Марко Матиачи не поиска никакъв съвет и не ме попита нищо, след като зае поста ми. Това е прекрасно и означава, че няма нужда от съвети. В деня, в който напуснах се обадих на трима пилоти – Алонсо, Райконен и Фетел. Фернандо и Кими са ми истински приятели, а защо се обадих на Себаситиан, ще трябва да си отговорите сами“, коментира Доменикали.

Преди известно време се появиха информации, че вече бившият ръководител на Ферари може да заеме ръководна позиция в Италианската баскетболна федерация. Доменикали обаче не изключи и възможността да остане в автомобилния спорт.

„Получих различни предложения, дори от различни сфери, но честно казано няма да бързам с решението си“, каза още Доменикали.