Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи интересен коментар за жребия в Шампионска лига, който отреди на „червените” да се изправят срещу Интер в осминафиналите  на надпреварата.

Само преди няколко дни Ливърпул игра срещу другия милански гранд – Милан, но в груповата фаза на турнира, побеждавайки с 2:1 на „Сан Сиро”.

Първият сблъсък между Интер и Ливърпул е на 16 февруари именно на „Сан Сиро”, а пред март мърсисайдци приемат „нерадзурите” на „Анфийлд”.

„Трябваше да чакам 54 години, за да изляза на „Сан Сиро” за първи път, а сега ще бъда там два пъти за три месеца, така че това е добра новина. Разбира се, това е труден жребий, определено. Те са лидери в Италия, добър отбор, който се намира в добър момент”, сподели Клоп.

„Ще видим как ще се развият нещата преди да се срещнем през февруари. Разбира се, всички познаваме Санчес и Джеко, а Лаутаро Мартинес е един от най-вълнуващите нападатели в света. Симоне Индзаги е там за първа година, миналата година те станаха шампиони, но това е Ливърпулският начин – никога не е лесно, но винаги всичко е възможно. Това е истински мач от Шампионска лига, така че всичко е наред и с нетърпение го очаквам”, каза още мениджърът на Ливърпул.