Неймар вече е изписан, ще се възстановява в имението си

По-малко от 24 часа престоя в болницата най-скъпият футболист в света Неймар след операцията на ходилото си. Той се подложи на интервенцията в Бело Оризонте заради счупена метатарсална костица и вече е изписан. 

От клиниката обявиха, че възстановяването на звездата може да протече изцяло в домашни условия и той веднага се прибра в имението си. Там ще бъде под постоянното лекарско наблюдение на цяла кохорта медици. 

Въпреки скорошното му изписване, медицинските лица все още не се ангажират с прогнози кога точно ще може да се върне на терена. Те ще могат да оповестят някакъв ориентировъчен краен срок на възстановяването едва след шест седмици. 

Това поставя под огромна въпросителна не само участието на Неймар в мачовете на ПСЖ до края на сезона, но дори и на Световното първенство в Русия през лятото. Надеждите на националния отбор на Бразилия са изцяло свързани с него и затова лекарите в родината му ще направят всичко възможно да го вдигнат на крака за тогава. 

Свързани материали

  • Операцията на Неймар е преминала успешно Операцията на Неймар е преминала успешно
  • Куп звезди от ПСЖ дори не сядат на пейката, Неймар - в операционната Куп звезди от ПСЖ дори не сядат на пейката, Неймар - в операционната
  • Неймар финтира камери и фенове с конвой, оперират го до часове Неймар финтира камери и фенове с конвой, оперират го до часове
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Бразилия Мондиал 2018 Бразилия ПСЖ Неймар

Мондиал 2018