Тази вечер ще се изиграят последните 9 мача от груповата фаза на Лигата на нациите. В един от тях ще се определи последният участник във финалната четворка на турнира, който ще се присъедини към Нидерландия, Хърватия и Италия. Спорът е между Португалия и Испания, които излизат в директен двубой от група 2 на дивизия "А" . Роналдо и компания имат 2 точки аванс и при равенство ще ликуват. В другия мач от групата Швейцария и Чехия ще се борят за оставането си в тази дивизия. "Кръстоносците" водят с две точки и ще са доволни и на хикс.
 
В Лига "В" ще се изиграят пет мача в три групи. В група 1 Украйна и Шотландия ще решат помежду си първото място, като "гайдарите" имат преднина от две точки. Другият двубой ще определи кой ще изпадне в долната дивизия - Ейре или Армения. Ирландците са смятани за фаворити, тъй като има една точка повече, а и са домакини. В група 2 Албания и Исландия ще изиграят протоколен мач, тъй като Израел вече си гарантира първото място.
 
В група 4 е далеч по-оспорвано. Норвегия и Сърбия са с равни точки и излизат в пряк сблъсък за първата позиция. Междувременно Швеция и Словения ще се борят за спасение, като "тре кронур" ще трябва да търси задължителна победа, ако не иска да остане на дъното, докато словенците ще са доволни и на реми, с което ще запазят третото си място.
 
В лига "С" ще се изиграят мачовете от група 2. Там Гърция вече си осигури първото място и преминаване в по-горното ниво, но битката за оцеляване ще е жестока, тъй като всеки от останалите три отбора е застрашен. Гърция приема Северна Ирландия, а Косово е домакин на Кипър.
 
Лига А
21:45 Португалия - Испания
21:45 Швейцария - Чехия
 
Лига B
21:45 Албания - Исландия
21:45 Ирландия - Армения
21:45 Норвегия - Сърбия
21:45 Украйна - Шотландия
21:45 Швеция - Словения
 
Лига C
21:45 Гърция - Северна Ирландия
21:45 Косово - Кипър