Защитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич заяви, че никой от играчите на тима не се е съмнявал в класата на Димитър Бербатов, въпреки че през първите си два сезона на Олд Трафорд българинът бе силно критикуван.

„Всички ние знаем колко добър е Димитър. Неговите умения с топката са невероятни. Критиките, които получи през последната година бяха, защото той не вкара много голове. Този сезон бележи много, и важни голове също”, заяви Видич след хеттрика на Бербатов над Ливърпул.

„Той научи какво трябва да прави. Той промени играта си в сравнение с миналия сезон. Той е повече в наказателното поле и е повече от заплаха.”

„Димитър винаги има отлично докосване и ни даде спокойствие, защото това, което прави в наказателното поле е да бележи голове. Затова получава такова голямо доверие.”

„Ако той продължава да играе така, ние имам добри шансове да спечелим титлата и за него да спечели персонална награда, като да стане играч на сезона”, каза още сръбският бранител, който в мача срещу Ливърпул изведе Юнайтед с капитанската лента.