Българинът Милен Гамаков вече не е част от Лехия Гданск. Това съобщи самият той в профила си в социалната мрежа Facebook.

"Искам официално да ви съобщя , че вече не съм футболист на Лехия Гданск. След почти 2 години прекрани тук мога да се похваля, че успях да изпитам емоции, които досега не съм предполагал че ще изпитам. Щастлив съм, че бях част от този клуб и че имах възможност да се насладя на играта, професионализма, стадиона и на хората тук", написа Гамаков и още:

"Разбира се, че имаше и неприятни моменти за мен , но след всяка грешка научаваш нещо ново. Искам да благодаря на хората, които през този период допринесоха с нещо, за да се уча занапред. Благодаря на тези, които зад гърба ми вършеха неприятни за мен неща. Но най-вече благодаря на хората,които точно в този момент са до мен. Благодаря ви господин Жейнов, благодаря на Жената до мен, благодаря на приятелите ми.

И най вече благодаря на най-голямото щастие в живота ми - моята дъщеря, която ми дава сила и упора всеки един момент. Продължаваме напред.

Успех Лехия Гданск!"